Achteruit kijken is prima zolang je maar vooruit blijft denken!

Ik zag bovenstaande uitspraak en dacht die gebruik ik in ons eerste stuk van 2021. We kijken terug op een vreemd jaar (Corona) maar ook een heel mooi jaar. Thomas is ons full-time komen versterken en en-passant ook nog vader geworden van een prachtige zoon en op de zaterdag en soms vakanties is Jade erbij gekomen. We hebben een mooie stap gemaakt naar een toffe collectie waarvan stijl, kwaliteit en uitstraling de kenmerken zijn. En de afspraken voor Nancy, onze HBO Optometrist, voor de optometrische onderzoeken blijven toenemen. Afgelopen jaar mooi in gegroeid en het zullen er komend jaar vast meer worden, mede door de unieke samenwerkingen met verschillende huisartsen uit de regio die samen met ons werken aan verkorting van de wachtlijsten in de oogzorg door eerst te verwijzen naar onze optometrist.

Komende jaar gaat er (zeker) één nieuw merk bijkomen waar je mond van open valt. Top of the Bill, echt iets voor onze winkel en voor jullie als liefhebbers, want dit zijn juweeltjes, zowel de zonnebrillen als de “normale” brillen. Houd onze Instagram en Facebook pagina in de gaten.

Als essentiële winkel zullen wij gewoon open zijn en u dus kunnen helpen aan een nieuwe bril, zonnebril, contactlenzen of een Optometrisch onderzoek. Maakt u hier wel een afspraak voor? We ontvangen u graag in onze winkel waar we uiteraard werken volgens de regels die ons zijn voorgeschreven.

WhatsApp Snel contact? App ons!