Andy Wolf X pinqponq

By 2 augustus 2019Nieuws

ANDY WOLF EYEWEAR x pinqponq Capsule-collectie.

ANDY WOLF EYEWEAR presenteert voor het eerst een collectie samen met het tassenlabel pinqponq. Het resultaat is twee zonnebrillen, die worden geleverd in een set met de speciaal ontwikkelde tas. Het is een gelimiteerde set met maar 500 stuks wereldwijd.

 

ANDY WOLF EYEWEAR en pinqponq delen een aantal gemeenschappelijke waarden: ze staan ​​voor uniek productontwerp, hoge kwaliteitsnormen en nemen verantwoordelijkheid in de productie voor mens en milieu.

 

Voor het eerst heeft ANDY WOLF EYEWEAR twee zonnebrillen in de sportieve Shield Style ontwikkeld: de twee modellen pinq en ponq zijn gebaseerd op de sportbril uit de jaren 90 en hebben als basis een metalen gefreesd, grafisch element waarop het gebogen glas van ZEISS wordt geplaatst. De set wordt aangevuld met de modulaire cross-over tas Boks van pinqponq. Een tas bestaande uit drie componenten: de kleinere brillen tas, een tweede, grotere tas voor persoonlijke spullen en een bijpassende riem. De tassen kunnen afzonderlijk of samen aan de riem worden gedragen. De sets zijn verkrijgbaar in de kleuren Tonal Khaki en Polished Black met de bijpassende kleur brillen.

ANDY WOLF EYEWEAR en pinqponq: twee labels die staan ​​voor eigentijds accessoireontwerp en producten ontwikkelen die kunnen worden geïntegreerd in een moderne, stedelijke garderobe. In de gezamenlijke samenwerking is de sportieve esthetiek van de twee merken heroverwogen en toont een innovatief, multifunctioneel ontwerp van de accessoires. De tassen zijn gemaakt van 100% gebruikte PET-flessen, waarvan gerecycled polyester in een meerfasenproces wordt geproduceerd.

   WhatsApp chat Snel contact? App ons!