Een multifocale bril is voor veel mensen de ideale oplossing om op alle afstanden scherp te kunnen zien, zonder telkens van bril te hoeven wisselen.

Bij traditionele multifocale glazen is het kijkcomfort echter beperkt, door hinderlijke beeld vertekening bij het opzij kijken en het continu moeten scherpstellen van de ogen bij het wisselen van dichtbij naar veraf. Bij traplopen lijkt het alsof de treden ‘zweven’ en gebruik van een smartphone of tablet vereist extra inspanning.

Maatwerk multifocale glazen van HOYA bieden u het beste gepersonaliseerde multifocale glas met vernieuwende technologie en mens gerichte innovaties wat u de beste oplossing biedt bij alles wat u doet. Zodat u de beste versie van uzelf kunt zijn.

Wist u dat slechts 7% van de mensen met een multifocale bril ooit heeft gehoord van gepersonaliseerde glazen?? En dat u met multifocale glazen speciaal voor u op maat gemaakt u beter en comfortabeler kunt zien?

De voordelen van maatwerk voor u :

  • Helder en scherp zicht bij alles wat u doet.
  • Soepelere overgang tussen dichtbij en veraf kijken, met minder hoofdbewegingen.
  • Altijd stabiel zicht, ook bij gebruik van digitale apparaten zoals laptops en smartphones.
  • Minder duizeligheid en draaierigheid met aanzienlijk minder wazige gebieden.
  • Veel snellere gewenning doordat de glazen volledig op uw behoeften zijn afgestemd.

Door het gebruik van de VISUREAL centreersysteem zorgen we ervoor dat de glazen met de hoogste precisie in het montuur gemonteerd kunnen worden. Deze nauwkeurigheid is doorslaggevend voor het uiteindelijke kijkcomfort.

Dus denk goed aan alle voordelen bij de aanschaf van uw eerste of volgende multifocale bril.

WhatsApp Snel contact? App ons!