Hoewel de naam anders doet vermoeden, komen de brillen en zonnebrillen van Andy Wolf toch echt uit Oostenrijk. In 2006 kwam de eerste collectie op de markt en sinds die tijd zijn de moderne monturen niet meer weg te denken uit de brilmode.

Andy Wolf brillen: gedurfd en anders dan anders.

Alleen het beste is goed genoeg. Het is daarom niet voldoende dat de brillen zelfs de meest kritische modeliefhebber kunnen plezieren. Ze moeten ook nog eens ultiem comfort en functionaliteit bieden aan de brildrager. Het doel: u moet niet eens merken dat u een bril draagt! De collectie is gedurfd en anders dan anders, wat ook duidelijk te zien is in de campagnebeelden van het merk.

Andy Wolf zet zich expliciet af tegen het machinaal laten produceren van de monturen in lagelonenlanden en kiest in plaats daarvan voor volledig Oostenrijks handwerk. Door te kiezen voor het duurzame en stevige materiaal acetaat heeft u met een bril of zonnebril van Andy Wolf een waardevol, uniek stuk handwerk in huis dat een hele tijd meegaat.

Andy Wolf Eyewear breidt uit en heeft inmiddels ook een nieuwe fabriek gekocht in het Franse departement Jura. De nieuwe fabriek zorgt ervoor dat het Oostenrijkse bedrijf metalen brillen kan toevoegen aan zijn collectie. De fabriek ligt in de Alpen, en daar worden uitsluitend metalen brillen met de hand gemaakt. Zodra je naar de brillen kijkt, kun je zien dat de producent vele jaren ervaring heeft en zorg en liefde stopt in de productie

 

Dit prachtige merk heeft natuurlijk niet voor niks een Premium plek in onze winkel.

 

  

WhatsApp Snel contact? App ons!