Op goed zien kunt u niet afdingen, want de ene oogmeting is zeker de andere niet. En een globale test voor een nieuwe bril? Het is maar de vraag of dat leidt tot comfortabel zien. Uw oogafwijking is namelijk niet ‘op het oog’ in te schatten.

Daarvoor volstaat alleen de allerbeste en meest verfijnde oogmeting. Hoe dit in zijn werk gaat? Wij beperken ons niet tot één type oogmeting, maar werken met zeer geavanceerde apparatuur, en de nieuwste methodes en technieken. We kunnen uit de oogmeting en vraagstelling veel informatie halen en bepalen of verder onderzoek of doorverwijzing noodzakelijk is.

Niet alleen uw ogen, maar ook de persoon daarachter gaat ons aan het hart. Wie bent u? Wat wilt u met uw zicht? Op welk kwaliteitsniveau kunnen wij elkaar treffen? We streven naar een langdurige relatie. Waarbij u ons kent en onze specialisten u en uw ogen.

Bovendien is onze HBO optometrist Nancy Brienesse op afspraak beschikbaar voor optometrische onderzoeken. Bijvoorbeeld voor screening naar Glaucoom, Macula Degeneratie, Staar en andere oogproblemen.

Dus daarom : Max Voor Ogen – Maximale Oogzorg

WhatsApp Snel contact? App ons!