“Wat een prachtige brillen hebben jullie, en zo anders dan bij alle anderen!” “Ik heb al wel 5 brillen gezien die ik super mooi vindt!” “Wat een grote collectie zonnebrillen, lekker veel keus.”

Dit horen we regelmatig bij ons in de winkel, en ja dat doet ons goed. We doen namelijk ons uiterste best om de beste monturen en zonnebrillen voor jullie uit te zoeken. En dat is best lastig af en toe. Maar gelukkig hebben we eenĀ  jarenlange ervaring met inkoop van brillen en zonnebrillen en een neus voor goede collecties. Onderscheiden van de massa is wel een doel waarvoor we ons uiterste best doen. Collectie in huis halen die bijvoorbeeld in Noord-Holland alleen bij ons te koop is (Serge Kirchhofer) of limited-edition zonnebrillen waar maar 3 sets van zijn in Nederland (o.a. vanĀ Cazal, Maui Jim en Andy Wolf) Er zijn inmiddels al veel (nieuwe) klanten op de hoogte van onze “eigenwijze manier” van werken en komen regelmatig kijken of er “weer iets nieuws” te zien is, of welke gelimiteerde oplage er nu weer hangt. Dat maakt dit werk voor ons zo ontzettend leuk. Naast de hoge kwaliteit in oogzorg die we leveren staat het samenstellen van een top collectie bij ons op nummer 1.

De producten die wij verkopen, weerspiegelen een unieke esthetiek en zijn, waar mogelijk, logo-vrij. We zoeken specifiek naar excellentie in draagbaarheid, duurzaamheid en ontwerp in ons monturen aanbod en hanteren uiteraard de nieuwste technologie in glazen met onze leverancier HOYA. Waarbij we u graag laten zien wat voor meerwaarde een paar maatwerk glazen voor u kunnen betekenen. Zowel enkelvoudig als multifocaal.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Kom dan langs en geniet van onze collecties.

P.S. Zaterdag 14 september houden we de Cazal Trunk Show, de gehele collectie zal dan te zien zijn in onze winkel.

Volg ons op INSTAGRAM voor alle events en meer.

Tot ziens bij Max Voor Ogen

 

oogzorg

WhatsApp chat Snel contact? App ons!