Cazal Trunk Show

By 5 september 2019Nieuws

Zaterdag 14 september hebben wij de hele collectie van Cazal Eyewear in onze winkel liggen om bekeken en gepast te worden.

Korte introductie voor degene die Cazal Eyewear nog niet kennen :

Trends komen en gaan, maar stijl raakt nooit uit de mode. Het creĆ«ren van een stijl is een van de unieke talenten van een uitstekende ontwerper. Hij heeft oog voor trends die zullen overleven. Hij zet het teken van de tijd om in draagbare ontwerpen – niet achteraf, maar in het hier en nu.

CAZAL Eyewear is het levenswerk en de nalatenschap van een man die in de jaren 80 iconische brillen ontwierp: Cari Zalloni – de voormalige hoofdontwerper van CAZAL. Het is dankzij zijn talent en passie voor brillen dat CAZAL vandaag de dag een succesvol brillenmerk is, geliefd bij brildragers over de hele wereld.

CAZAL Design volgt niet de mainstream, maar vindt altijd nieuwe manieren. Het resultaat: originele brillenmodellen met een hoge herkenningswaarde. Vaak opvallend en altijd ongebruikelijk! Of het nu voor mannen of vrouwen is: CAZAL-brillen zijn stijlvol samengesteld met een heel eigen karakter, opvallende monturen en zonnebrillen die zijn ontworpen voor mensen voor wie individualiteit en extravagantie deel uitmaken van hun leven. Toch definieert de CAZAL stijl niet alleen in design: het gebruik van eersteklas materialen zoals puur titanium of goud en de weelderige verwerking ervan garanderen de hoogste kwaliteit. Bovendien is er het precisiewerk en de talrijke kwaliteitscontroles: op deze manier wordt elk van de maximaal 50 componenten van een CAZAL-bril nauwlettend in de gaten gehouden. De bijna 70 processen die CAZAL Eyewear ondergaat, worden voortdurend gecontroleerd door onze experts. Elk kostbaar designframe toont de liefdevolle aandacht voor detail waarmee Cari Zalloni werkte en zijn internationale ontwerpteam nog steeds werkt.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de 14e september bij ons in de winkel bent en ervaar het zelf. En vergeet niet je vrienden mee te nemen, die moeten dit ook zien.

 

 

WhatsApp chat Snel contact? App ons!