Het merk Linda Farrow, opgericht in 1970, kreeg al snel lovende kritieken. Linda Farrow, oorspronkelijk zelf modeontwerpster, was een van de eersten die zonnebrillen als mode beschouwde, altijd met haar vinger aan de pols van de tijd. Farrow was een onvermoeibare experimentator en pionierde met veel van de vormen en stijlen die vandaag de dag nog au courant zijn. Haar baanbrekende gebruik van vorm hielp brillen naar high-fashion territorium te brengen, met avant-garde stijlen die favoriet waren bij sterren als Yoko Ono en door samen te werken met merken als Dior, Yves Saint Laurent en Balenciaga.

Na een onderbreking van twintig jaar werd het merk in 2003 nieuw leven ingeblazen door de zoon van Farrow, Simon, na de ontdekking van een enorm archief van vintage zonnebrillen in het Londense warenhuis van de familie. Het merk werd opnieuw gelanceerd onder de nieuwe titel ‘Linda Farrow Vintage’.

Tegenwoordig opereert het merk onder de oorspronkelijke naam Linda Farrow en staat het erom bekend samen te werken met enkele van ’s werelds meest geprezen ontwerpers – Area, Y / Project, Dries van Noten, Phillip Lim en vele anderen, waardoor het merk voortdurend een nieuw perspectief krijgt. Gecombineerd met het ongekende archief van vintage zonnebrillen en compromisloze luxueuze Fine Jewellery-collectie, heeft het merk zichzelf bewezen als een van de meest opwindende in de mode.

En nu exclusief voor Schagen en wijde omgeving (tot aan Amsterdam) verkrijgbaar bij Max Voor Ogen. Omdat wij houden van stijl, kwaliteit, exclusiviteit en uitstraling. En dat is alles waar Linda Farrow en wij voor staan.

WhatsApp Snel contact? App ons!