LUNOR : STYLE THAT LASTS.

Bij Lunor focussen ze zich graag op hun eigen standpunt, een verandering van mening, het grote geheel, transparantie in hun gedrag, het leven in al zijn aspecten, de gezonde mix. Maar ze geloven ook in understatement.

ÉÉN DING : ZIJ HOUDEN VAN WAT ZE DOEN, NET ALS WIJ BIJ MAX VOOR OGEN.

TRENDS COME AND GO. QUALITY LASTS.

Hun visie, als brillenfabrikant, is om een ​​compromisloze impact te hebben met kwaliteit, meesterlijk  en consistent vakmanschap. Lunette d’Or was waar het allemaal begon, en waar ze hun naam kregen: Lunor. En handgemaakt goud zal ook in de toekomst deel blijven uitmaken van al hun brillen.

IN LOVE WITH DETAILS.

We zullen eerlijk zijn: Bij Lunor geven ze niet veel om logo’s. Maar ze geven veel om fijne details. Omdat het in deze bij connaisseurs bekende details zit, kun je zien wat Lunor zo bijzonder maakt.

THE SCREW

Alleen de onderste kop van de speciaal ontworpen schroef rust op de lens om het risico op glasbreuk te minimaliseren.

THE HIGH-GLOSS FINISH

Omdat een gewone glans voor Lunor niet glanzend genoeg is, worden de monturen in de loop van 10 dagen zorgvuldig gepolijst en in de laatste stap met de hand hoogglans afgewerkt

Plating

THE ELECTROPLATING

Om de monturen een uitzonderlijk mooie en langdurige glans te geven, gebruiken ze bij Lunor maximaal vier lagen fijne metalen.

TRIED AND TESTED BY LIFE.

Lunor’s veerloze, geklonken scharnier met de klassieke dubbele klinknagels op de slapen en de voorkant van het frame zijn een essentiële factor in het ongewoon hoge niveau van comfort en legendarische duurzaamheid. Het zit in de Lunor-schroef met de bolle kop, de Lunor W-vormige brug en de Lunor titanium pads. Het zit in de voelbaar verfijnde oppervlaktebehandeling.

Hinge

THE HINGE

Het karakteristieke Lunor scharnier is zowel direct herkenbaar als een kwaliteitskeurmerk. Het speciaal ontwikkelde gefreesde scharnier en functionele klinknagels zorgen voor een langdurig product.

Titanium Pads

THE TITANIUM PADS

Lunor titanium pads zorgen voor een perfecte pasvorm en maximaal draagcomfort. Dankzij hoogwaardige materialen en hoogstaand vakmanschap.

WhatsApp Snel contact? App ons!