logo

Menu

Sluiten

HomeNieuwsSensity 2, meekleurende glazen
article cover image

Marc Brienesse 9 november 2023

Sensity 2, meekleurende glazen

SENSITY 2, snel meekleurende brillenglazen Met SENSITY 2 brengt HOYA een nieuwe generatie meekleurende brillenglazen met duidelijk verbeterde prestaties voor de gebruiker.

article cover image

Met SENSITY 2 brengt HOYA een nieuwe generatie meekleurende brillenglazen met duidelijk verbeterde prestaties voor de gebruiker. Ze kleuren na 90 seconden blootstelling aan UV-straling op tot een aantrekkelijke kleurtint van zonneglas categorie 3 en kleuren twee keer zo snel terug (in vergelijking met de voorgaande SENSITY glazen)

Stabilight-technologie zorgt voor constante prestaties en UV-bescherming in alle verschillende klimaten en lichtsituaties. Het microscopisch precieze spincoating-proces garandeert een perfecte hechting. Dragers ervaren het gemak van snellere kleurwissels, het comfort door minder schittering  en veiligheid door 100% UV-bescherming.

Meerdere mogelijkheden

HOYA biedt met Sensity Dark de nieuwste innovaties op het gebied van meekleurende brillenglazen.

SENSITY Dark brillenglazen worden buiten extra donker in reactie op UV-licht en zichtbaar licht, en leveren zo extra prestaties tijdens outdoor activiteiten. Dit betekent dat SENSITY Dark brillenglazen bij zeer fel licht of hoge temperaturen toch het ultieme comfort bieden. Ze kleuren bovendien achter een autoruit enigzins op.

Eigentijdse kleuren

SENSITY biedt de keuze uit drie krachtige, natuurlijke tinten die garant staan voor een eigentijdse uitstraling: een neutrale grijze tint, een flamboyanter bruin en een wat intenser groen. En binnenkort ook blauw meekleurend als optie.

Meer nieuws