logo

Menu

Sluiten

HomeNieuwsMaak een statement met duurzame brillen van Andy Wolf Eyewear
article cover image

Marc Brienesse 9 november 2023

Maak een statement met duurzame brillen van Andy Wolf Eyewear

Duurzaam design met de AWearness collectie Ben jij een liefhebber van design en hecht je waarde aan duurzaamheid? Dan hebben we goed nieuws!

article cover image

Ben jij een liefhebber van design en hecht je waarde aan duurzaamheid? Dan hebben we goed nieuws! Binnenkort verkrijgbaar en aan te passen aan jouw stijl, onze AWearness collectie van het Oostenrijkse merk Andy Wolf Eyewear is handgemaakt van 96% biologisch afbreekbaar kunststof.

Deze collectie is niet alleen duurzaam geproduceerd, maar ook ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gedemonteerd voor recycling. Alle schroeven en metalen versterkingen kunnen worden verwijderd uit de monturen, waardoor elk onderdeel afzonderlijk kan worden hergebruikt. 

Ontdek onze duurzame designklassiekers in 10 kleuren

De AWearness collectie bestaat uit zes prachtige designklassiekers, verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren. Elke bril wordt geleverd met een bijpassende clip-on met Zeiss zonneglazen die 100% bescherming bieden tegen UVA- en UVB-stralen.

Door te kiezen voor deze brillen kun je niet alleen duurzaam en stijlvol zijn, maar ook je ogen beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Andy Wolf Eyewear: een bewuste keuze voor een duurzame toekomst

Door te kiezen voor duurzame en ethisch geproduceerde producten kunnen we onze impact op het milieu verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Met de AWearness collectie van Andy Wolf Eyewear kun je een bewuste keuze maken zonder concessies te doen aan stijl of kwaliteit. Dus waarom niet een statement maken met een stijlvolle en duurzame bril?

Benieuwd naar de collectie? Maak een afspraak of kom gezellig langs in onze winkel!

Meer nieuws